...

Costa Calma

Costa Calma, "de rustige kust"

Dit is de bijnnaam van deze prachtige stad die in de jaren 70 is ontdekt door lokale duitsers die hier potentie in zagen. Dit is ze aardig gelukt want als je de stad binnen komt rijden via de hoofdwegen zie je prachtige rijen palmbomen met witte stranden. Ook aan alle accommodaties ontbreekt niks, in Costa Calma wordt alles gedaan om jou een vakantie te geven die je nooit zult vergeten.

Costa calma
Natuur Costa Calma
Strand Costa Calma

Wit strand met watersportactiviteiten

Gelegen in het zuiden van Fuerteventura, dicht bij de stad La Lajita, vind je Playa de Costa Calma het strand van Costa Calma. Twee kilometer wit zand en verfrissend turquoise water. De idyllische kustlijn nodigt je uit om langs het zand te wandelen en het indrukwekkende uitzicht te bewonderen op een kustlijn vol okerkleurige bergen. Beschermd tegen de wind door de hotels en appartementen, is een duik in de zee slechts een paar korte zandstappen verwijderd van uw hotelterras of zwembad. Het strand van Costa Calma is slechts een van de vele stukken die bij eb met elkaar zijn verbonden. In het noordelijke deel zijn er twee kleine familiestranden. Als de wind aantrekt, is het zuidelijke deel perfect voor surf- en windsurflessen. Het aanbod aan accommodaties in de buurt van het strand zorgt voor een uitstekend aanbod aan diensten, zoals verhuur van ligbedden en parasols, strandwachten en tal van activiteiten op het water. De toegangsweg wordt geflankeerd door lokale beschutting waardoor Costa Calma een authentieke oase in het witte zand is.

Bezienswaardigheden en activiteiten

Doordat Costa Calma ongeveer in het midden van het eiland ligt is het een ideale uitvalbasis om het hele eiland te verkennen. De stad ligt 80 kilometer van het vliegveld af en ligt op een paar kilometer reizen van het nationale natuurpark Janida. Voor een echt Canarisch gevoel is het onze tip om Corralejo te bezoeken, hier vind je nog vele authentieke tradities van het eiland. Costa Calma is geschikt voor gezinnen en zeker voor toeristen die opzoek zijn naar een rustige badplaats waar je heerlijk kunt relaxen!

Vakantie naar Costa Calma

Het populairste hotel voor toeristen die reizen naar Costa Calma is het Hotel SBH Costa Calma Beach Resort. Er zijn meerdere zwembaden en genoeg faciliteiten voor kinderen. Alle hotelkamers in dit hotel zijn luxe opgezet, daarom scoort het hotel bij reizigers gemiddeld een 8. Het hotel is gelegen aan het strand, net zoals bijna alle hotels in Costa Calma. De stad is zeer geliefd onder Duitse toeristen. Houd je meer van Nederlandse of Engelse toeristen, is een vakantie naar Corralejo meer iets voor jou.

Contact

  • Telefoon (+34) 922 237 521
  • comunicacion@webtenerife.com
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.