...

Restaurants Fuerteventura

Heerlijke traditionele gerechten

Tijdens een vakantie naar Fuerteventura is het natuurlijk heerlijk om bij een traditioneel restaurant te gaan dineren of lunchen. Wat een voordeel is aan de restaurants op het eiland zijn de prijzen, deze liggen relatief laag als je dit vergelijkt met Nederland.

Azzurro Chill Out

Gelegen in Plaia de El Cotillo, het restaurant voor koppels en families die willen genieten van een compleet menu met fascinerende smaken en uitstekende wijnen.

Taberuga

In Taberuga vind je de beste Italiaanse keuken met een internationale en avant-garde touch. De Italiaanse chef en de bediening zorgen ervoor dat je je thuis voelt in dit prachtige restaurant.

Mirador de Sotavento

Het restaurant ligt iets buiten Costa Calma en kan vaak even zoeken zijn. De ligging is prachtig met een geweldig uitzicht. Ze serveren hier vis, zeevruchten, Mediterraan, Europees en Spaans eten.

Mi Casa

Voel je thuis in een gastvrije omgeving waar je geniet van een prachtige panorama over zee. Het doel van Mi Casa is om te variëren tussen veel soorten gerechten.

La Farola del Mar

Dit restaurant biedt hun gasten een aangename ambiance met een romantisch uitzicht op zee, dagverse vis uit Morro Jable en uitstekende wijnen. Ook serveren ze Mediterraan, Europees en Spaans.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.